Kom igång med Studi

Skola för alla från första dagen

Genom att skapa ett konto kan du snabbt komma igång med Studi!

När du har ett konto hos oss så kan du komma åt flera lektioner. För att få tillgång till hela materialet krävs att din huvudman ansluter sig till Språkprojektet.

Språkprojektet ger lärare och elever i medverkande huvudmäns skolor tillgång till hela läromedlet på samtliga språk. Här ingår lärardel, hjälp att komma igång samt möjlighet att delta i forskning och utveckling. För att gå med i Språkprojektet med en huvudmannalicens, kontakta oss!

Skapa konto

Vad är Studi?

Studi består av korta animerade filmer. Komplicerade sammanhang förklaras roligt, enkelt och pedagogiskt med hjälp av tydliga exempel och vardagssituationer. Både ljud och undertexter finns på flera olika språk. Kombinationen av ljud, bild, sammanhang och text gör att eleverna lättare kan ta till sig och förstå. Till de flesta filmerna finns quiz i tre svårighetsgrader. Frågorna sporrar eleverna att på ett lekfullt sätt nå kunskapsmålen, samtidigt som de stimulerar till självständigt lärande.

Det finns lektioner i 13 ämnen; Matematik, Fysik, Kemi, Biologi, Svenska, Samhällskunskap, Historia, Geografi, Religion, Engelska, Teknik. Hem- och konsumentkunskap, samt Idrott och hälsa.

Tillgängliga språk

Svenska

Finska

Engelska

Arabiska

Somaliska

Dari

Trigrinska

Kommande språk

Thailändska

Polska

Tyska

Franska

Spanska

1. Skapa ett konto

För att ha tillgång till våra gratislektioner måste du skapa ett konto. För att skapa ett konto, gå till https://app.studi.se/signup

2. Logga in

När du har skaffat ditt Studikonto är det dags att logga in! På vårt hemsida tryck på "logga in" och använd dig av dina inloggningsuppgifter.

3. Hitta material

Det finns två sätt att hitta material. Du kan antingen söka i vår ämneslista som öppnas när du håller muspekaren över "Ämne". Eller sök begrepp genom sökfunktionen "Sök".

4. Dela materialet

Du kan dela filmerna med dina elever eller med dina klasskamrater. Det är enkelt! Bara kopiera och klistra in!